6 tips om alvast te beginnen ... - Magneetmassage

6 tips om alvast te beginnen …

Masseren met magneten

TIPS OM TE BEGINNEN:

Ben je al masseur en heb je al massage magneten dan kun je direct beginnen. Hieronder vast wat tips:

 1. In tegenstelling tot de klassieke massage geef je met een magneet massage geen druk. Laat de magneten voor je werken. Het resultaat wordt niet beter met meer druk. Voordeel voor de masseur is dat je handen ontzien worden.
 2. De massage magneten gebruik je met het EX tekentje op de huid van degene die je masseert.
 3. Je krijgt het beste resultaat met de massage magneten als je ze de tijd geeft energie af te geven. Bij een lengte effleurage is het tempo eenentwintig, tweeëntwintig … dus heel langzaam.
 4. Als je elke streek minstens 3x herhaald zal het lichaam van de gemasseerde dit gaan herkennen, wat voor rust en ontspanning zorgt.
 5. Zoals bij elke massage is het voor de gemasseerde aangenamer als olie, handen en in dit geval de massage magneten opgewarmd zijn. De magneten kun je opwarmen op de verwarming, door ze bij je te dragen of bijvoorbeeld op een pittenkussentje.
 6. Doordat je geen druk hoeft te geven, kun je de massagetafel hoger zetten en kun je rechtop blijven staan, dus beter voor je eigen houding. Let er ook op dat je je schouders ontspannen houdt.

VOORDELEN VAN MAGNEET MASSAGE:

 1. Eenvoudiger en soepeler masseren met minder kracht (waardoor ook bij de gever fysieke klachten worden voorkomen of verminderd).
 2. Meer effect in minder tijd (je hoeft de massage niet op te bouwen. De magneten masseren gelijk de oppervlakkige en diepere delen).
 3. De Magneet Massage kan op blote huid of over kleding heen gegeven worden (dus overal toepasbaar).
 4. Diepere en langere ontspanning (bij de ontvanger omdat het geen pijn doet, bij de gever omdat je geen kracht hoeft te zetten).
 5. Goede resultaten tegen hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid en andere stress-gerelateerde klachten.
 6. Brengt de ontvanger fysiek, psychisch en energetisch in balans (werkt op spieren, hormoonhuishouding en energiebanen).

ONZE MISSIE EN VISIE:

“100.000 mensen helpen voor een betere balans in hun welzijn door het positieve effect van magneten via de  magneetmassage methode.”

“De missie halen lukt ons als we dit samen doen met anderen die wij deze methode aanleren.”

Wij gunnen iedereen een magneetmassage. Zoiets  bijzonders mogen we niet voor onszelf houden.

Deel dit artikel en vertel over jouw ervaringen met de Magneet Massage hieronder, zodat we samen nog meer mensen kunnen helpen door een magneetmassage. 

Het Magneet Massage Team

Delen mag

Andere artikelen

Artikel in vakblad “Voet Vak”

Magneet Massage verscheen in diverse vakbladen. Dit artikel stond een paar jaar geleden in het vakblad “Voet Vak” gefotografeerd en geschreven door Lizet van Triet.

De keuze is reuze …

De keuze is reuze …. Er zijn tegenwoordig heel veel soorten massage-opleidingen te volgen. Waarom zou je eigenlijk nog een opleiding moeten volgen? En hoe

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x