Over mij - Magneetmassage

Over Jeannette

Jeannette Bal

Mijn verhaal

Waar ik vandaan kom ...

Als meisje uit Den Haag, met ouders die leiding gaven aan kinderen in een jeugdcircus, heb ik geleerd me aan te passen en begrip te hebben voor iedereen. Dat ik mezelf daarbij wegcijferde en vooral alles deed om aardig gevonden te worden, heeft me doen kiezen voor het werken met mensen. 

Door het hectische leven dat ik met mijn ouders en broer geleid heb, ontstond er een enorm verlangen naar balans en rust. Dat vond ik in mijn massage praktijk.

Balans is voor mij een afwisseling tussen drukte en rust. Ik houd ervan om in grote groepen mensen te verkeren, zoals op beurzen en evenementen. Vervolgens verlang ik dan weer naar rust. 

Ik houd ervan om in contact te komen met andere mensen in Europa. Elk land heeft toch zijn eigen cultuur en eigen-aardigheden. 

Dat kan ik mooi combineren met het geven van Magneet Massage workshops ter plekke. Zo leuk dat ik al workshops gegeven heb in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Noorwegen. Privé gaan we regelmatig naar onze dochter op Malta en onze zoon in Breda.

Vanaf september 2020 verblijven wij ook op Château de Bussolles in de Auvergne-Allier in Frankrijk. Daar beheren we het kasteel voor groepsverhuur en worden online magneetmassage trainingen gegeven. Regelmatig zijn we in Goedereede aan de kust in Nederland te vinden.  

Balans als rode draad ...

De afwisselende locaties, elk met hun eigen energie, zorgen voor mijn balans. Als kind heb ik geleerd om op een een-wieler te fietsen. Je begrijpt dat er heel veel oefening aan voorafging, om zelfstandig in balans te kunnen blijven. Gelukkig ben ik ook een volhouder. Dat wat ik wil, daar ga ik ook voor en ik heb er veel voor over om het te leren.

Magneten brengen mij ook balans. Fysiek verbetert het mijn doorbloeding en brengt het mijn hormoon huishouding in balans. Ze zorgen dat ik letterlijk steviger op deze aarde sta en minder gauw mijn evenwicht verlies.  

Tijdens mijn middelbare schooltijd op de HAVO was het ‘lang leve de lol’ en was mijn balans een beetje zoek. Gelukkig was ik goed in talen wat me nu goed van pas komt.  Boekhouden was niet mijn sterkste kant, wat invloed op mijn bedrijf had. Gelukkig heb ik geleerd om hulp te vragen. Met behulp van diverse mentoren, een boekhouder, webmaster en een business coach loopt mijn bedrijf beter.

Een ander leven ...

Sinds 2019 is ons leven ingrijpend veranderd. Henk ging vervroegd met pensioen en opeens konden we onze tijd en locatie helemaal zelf bepalen. Onze dochter in Malta bezoeken en de winters in Zuid-Spanje doorbrengen. En toen ineens kwam het kasteel op ons pad. Elke dag ben ik nog dankbaar dat het allemaal gewoon kan, ook al ging niets vanzelf.

Het is allemaal niet zomaar ontstaan. Veel dingen zijn uit nood geboren. Ik heb altijd gekeken naar wat nu, welke deur mag ik nu sluiten en welke deur gaat er vervolgens voor ons open? Zo ben ik in 1998 mijn massage diploma gaan halen om vanuit huis te kunnen werken, omdat ik zo mijn tijdsindeling zelf kon bepalen. Ik masseerde overdag als de kinderen op school zaten of op de tijden dat Henk thuis was.

Dat ging een hele tijd goed, maar was geen vetpot. Toen een vriendin mij vroeg of ik magneetsieraden in mijn praktijk wilde aanbieden, leek me dat een goed idee. Niet wetende dat het jaren later een geweldig kans zou geven. Toen ik pijn in mijn handen kreeg van het masseren, stortte mijn wereldje in.  Wat nu? Alle opleidingen en investeringen voor niets? Na een workshop hot-stone massage kwam ik op het idee om met de magneten te gaan masseren. De Magneet Massage methode werd geboren, doordat ik in aanraking was gekomen met de magneetsieraden.

Sinds ik met mijn massage praktijk gestart ben heb ik veel mensen leren kennen en ook veel netwerk bedrijven. Diverse heb ik uitgeprobeerd, één ben ik jaren trouw gebleven en werk ik nog steeds mee. Anderen bleken toch niets voor mij, maar ik bleef kansen en mogelijkheden zien.

En toen viel ik ...

Op mijn veertigste ging ik samen met mijn kinderen op windsurf-les. Helaas kwam daar snel een einde aan, toen ik vanaf de plank in het ondiepe water sprong. Mijn been schoof in mijn bekken, met een laat gediagnosticeerde bekkeninstabiliteit tot gevolg. Jaren masseerde ik natuurlijk gewoon door, soms zelfs helemaal zittend. Mijn klanten kon ik tenslotte niet in de steek laten. Vijf jaar later, na vele oefeningen, behandelingen en een operatie, voelde ik weer genoeg energie om mijn bedrijf goed op te pakken. Wat was ik blij dat alles weer liep.  

Pats boem …. DE OVERGANG

Overgang waarheen? En moet dat zo lang duren? Ik kwam kilo’s aan, kreeg allerlei ‘leeftijdsgebonden’ klachten en ‘moest er maar mee leren leven.’ Gelukkig kwam ik via een goede vriendin in aanraking met een geweldige gezondheidskuur. De kilo’s vlogen en bleven eraf, klachten verdwenen en ik had weer volop energie. Hoezo daar moet je maar mee leren leven? En het leuke is, wij halen er ook nog een extra maandinkomen uit. Betaald en in gezonde balans leven bracht ons tot…

Een vrij en blij leven ...

Wie had ooit gedacht dat het allemaal kon?! Vrij en blij reizen en werken, waar en met wie we willen. Jou als masseur helpen naar meer balans met de Magneet Massage methode, zodat ook jij weer met plezier masseert en het langer volhoudt.  Daarnaast kan ik jou helpen met de gezondheidskuur naar jouw lichamelijke, geestelijke en financiële vrijheid.

Herkenbaar en ook iets voor jou? Ik help je graag en beloof je dat je nooit meer terug wilt.

Telefonische afspraak maken met Jeannette?

Handleiding:
"Makkelijke Magneet Massage"

Wil jij als masseur weer met plezier en passie masseren?

Lukt dit niet meer door pijnlijke handen of andere beroepsklachten?

Of wil je die voorkomen?

Lees dan in de handleiding wat de Magneet Massage methode voor jou en je cliënten kan betekenen.

De Magneet Massage:

  • eenvoudiger en soepeler
  • meer effect in minder tijd
  • kan op blote huid of over kleding heen gegeven worden
  • diepere en langere ontspanning
  • geweldige resultaten bij stress gerelateerde klachten
  • brengt fysiek, psychisch en energetisch in balans
  • nieuwe unieke methode
stuur me de gratis handleiding
handleiding makkelijke magneetmassage

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.