Hoe je voor 1200 man op het podium komt ... - Magneetmassage

Hoe je voor 1200 man op het podium komt …

 

Spreekbeurt

Het was nooit mijn ambitie of mijn ultieme doel om op een podium te staan voor 1200 man. Als 15-jarige mocht ik alle artiesten aankondigen voor jeugdcircus ‘t Kraaienest. Het grootste aantal bezoekers was in de Willem Alexanderzaal in het concertgebouw in Den Haag. Geen idee hoeveel dat er waren, maar voelde toen als 1000 mensen. Veel minder eng dan een spreekbeurt geven voor je klasgenootjes.

Waardering van collega’s

En toen stond ik samen met Henk (mijn man) en een aantal andere Energetix collega’s op het podium. Het voelde gewoon, tot Henk zei: “Zoveel waardering heb ik nog nooit van mijn collega’s gehad, er klappen nu 1200 mensen voor jou om je te feliciteren met je jubileum”. Pas toen realiseerde ik me hoe snel je iets vanzelfsprekend gaat vinden.

15-jarig jubileum

Hoe kom je nu op zo’n podium? Ik in ieder geval door gewoon door te blijven gaan. In 2002 ben ik bij Energetix ingestapt. Een beetje bijverkoop in de praktijk om mijn klanten te helpen en wat bij te verdienen. Het is uitgegroeid tot het bedrijf “Balans Gezondheid en Welzijn” waaronder Magneet Massage en Energetix Magneet sieraden en producten. Ik ben benieuwd waar we over 5 jaar staan met ons 20 jarig jubileum.

Mensen helpen

Het gaat niet echt om dat podium, maar om de waardering die je krijgt omdat je zoveel mensen geholpen hebt met de Energetix magneet sieraden en/of het starten van een eigen bedrijf.

Heel ander leven

Ons leven is enorm veranderd door Energetix. Wij hebben geleerd dat echte vrijheid bestaat, dat we kunnen werken met mensen die wij leuk vinden en we reizen door heel Europa voor vakantie en voor het geven van workshops. En hebben heel veel mooie herinneringen om op terug te kijken.

Het heeft onze kijk op werken veranderd en alles heeft ons voorbereid op onze volgende stap; heb beheren van kasteel www.chateaubussolles.com. Iets wat we zonder al onze eerdere ervaringen nooit hadden gedurfd. 

Delen mag

Andere artikelen

Artikel in vakblad “Voet Vak”

Magneet Massage verscheen in diverse vakbladen. Dit artikel stond een paar jaar geleden in het vakblad “Voet Vak” gefotografeerd en geschreven door Lizet van Triet.

De keuze is reuze …

De keuze is reuze …. Er zijn tegenwoordig heel veel soorten massage-opleidingen te volgen. Waarom zou je eigenlijk nog een opleiding moeten volgen? En hoe

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x