Unieke online training - basis magneetmassage - Magneetmassage

Unieke online training – basis magneetmassage

 397,00

Magneetmassage

Magneetmassage

Leer masseren met magneten vanuit huis onder begeleiding van de ontwikkelaar van de Magneet Massage methode – Jeannette Bal

Eindelijk de stap genomen om mijn kennis en kunde online te delen.  De onlinetraining geeft mij de kans om nog meer masseurs te kunnen opleiden. Voordeel voor jou is dat je hem vanuit je eigen veilige omgeving kunt volgen en in je eigen tijd en tempo. Je krijgt veel inhoud en kunt alles op je gemak nalezen of vaker bekijken.

Ben je al magneetmasseur via de Magneet Massage methode dan is dit een mooie kans om te herhalen en de video’s te ontvangen.

Wat krijg je?
4 x webinar met uitleg, theorie en praktijk video over de magneetmassage.
3x een bonus – toegang tot de besloten facebook groep met heel veel informatie, het E-boek: “Leer masseren met magneten” en  1 coachgesprek van 30  min.
Daarnaast heel veel aandacht.

 

 

Na 10 jaar masseren kreeg ik last van mijn handen en ben gaan onderzoeken hoe ik weer met plezier zou kunnen werken en hoe ik mijn klanten nog beter kon helpen. De Magneet Massage methode is speciaal ontwikkeld voor de masseur met fysieke klachten, maar wordt door veel vakgenoten ook preventief ingezet. Masseren met magneten is geweldig voor je cliënten, maar ook herstellend voor jezelf.
Het is een lichte massage met zeer diepe werking.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Unieke online training – basis magneetmassage” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.