Diamant pakket - Magneetmassage

live en/of vakantie

vakantiewerk

Op een heel bijzondere locatie één week op vakantie en als volledig magneetmasseur weer naar huis. Daarna heerlijk uitgerust en vol energie weer aan de slag. 
Even er helemaal tussen uit, alle dagelijkse beslommeringen achter je laten. Je vol richten op het aanleren van de magneetmassage.
Klinkt dat als muziek in je oren?

Echt tijd voor jou.  Je ontvangt een heerlijke diepe ontspannende magneetmassage. En leert in alle rust een nieuwe methode. Zodat je met hernieuwde energie en nieuwe vaardigheden je cliënten nog beter kan helpen. 

Eén week leervakantie | Magneet Massage methode

Alle manieren van masseren met magneten komen aan bod. Na deze week ben je volleerd magneetmasseur met certificaat. Je kun jouw cliënten een volledige magneetmassage geven. En een massage met magneten gecombineerd met jouw andere technieken. Naast een diepe ontspanningsmassage kun je ook klachtgericht werken.  

Omdat we een week de tijd hebben kijken we ook naar jouw balans tussen werk en privé. De mogelijkheden om meer klanten te vinden.
En meer omzet te draaien via bestaande klanten. Kortom na één week klaar voor de toekomst. Mogelijk met je partner als model of met collega masseurs.


Bal Home at Sea

Op een prachtig rustig park in Goedereede aan de Zuid-Hollandse kust. 1-op-1 training. In één week ontspannen en
een nieuwe vaardigheid aanleren.


Frankrijk

Voor een echt vakantie gevoel. Verblijf in of bij een echt kasteel in de Allier (Auvergne). Voor 1 tot 26 personen. Samen met collega masseurs of je gezin. In één week ontspannen en een nieuwe vaardigheid aanleren.

Interesse?

Dit pakket biedt diverse mogelijkheden, dus ook diverse prijzen
van € 1250 – € 2500 (deelbetaling mogelijk).
Neem voor meer informatie persoonlijk contact met me op.

Wat anderen zeggen....