Boek Leer masseren met magneten - Magneetmassage

Boek: "Leer masseren met magneten"

Magneetmassage
Magneetmassage

Eenvoudige beschrijving om te leren masseren met magneten. 
Verder 6 voordelen op een rijtje, inspirerende quotes met prachtige foto’s en illustraties.
Magneet Massage is de methode om pijnvrij te masseren voor jezelf en je cliënten. 

Magneet Massage

De methode om pijnvrij te masseren!

Dit leuke cadeauboek is handig voor in je tas en laat je zien hoe je op een eenvoudige manier zelf  kunt masseren met magneten, maar is ook geschikt als kennismaking voor de professionele masseur. 

In dit boek onder andere:

  • de geschiedenis van magneten
  • wat is elektrosmog en het effect op ons lichaam
  • wat is magnetisme
  • welke contra-indicaties voor masseren met magneten zijn er.
  • alles voor een eenvoudige magneetmassage
  • de voorbereiding
  • de magneetmassage zelf
  • de voordelen,
  • welke olie kun je het beste gebruiken
  • en ervaringen van klanten en masseurs over de magneetmassage.

Aanbevelingen

Roy Martina 
Toen ik 36 jaar geleden met mijn holistische praktijk startte, gaf ik mensen magneetjes mee om onder hun kussen en voeteneinde te leggen.
Voordat ik Jeannette’s boek las wist ik niet van het bestaan van Magneet Massage. Ik vond het  zeer boeiend, vol met ideeën die elke massage veel helender zouden maken.
Geef het cadeau aan je massagetherapeut! Heel veel leesplezier! 
Roy Martina, holistisch arts, bestseller auteur van 70 boeken

Kathleen Kay
Dit boek is uit het hart geschreven in een makkelijke leesbare taal, met vele praktische tips waar iedereen direct mee aan de slag kan. Met de handreikingen die Jeannette in dit boek geeft kan iedereen zijn/haar voordeel mee doen, beroepsmatig of gewoon privé.
Kathleen Kay, o.a. eigenaar Polder Spa

Wat Andere Masseurs Zeggen Over De Magneetmassage

"Ik vind als masseur de magneet massage geweldig. Zonder kracht kan ik toch heel diep masseren. Zo kan ik zelf zonder problemen masseren (ik krijg geen last van mijn handen) en mijn klanten worden nog beter geholpen. Zij ervaren een diepere en snellere ontspanning en spierpijnen en knopen verdwijnen snel."
Caroline Schoenmaker-Rijsdijk
Massage praktijk Crispinus

"Tot nu toe heb ik op de toegepaste magneetmassages alleen maar positieve geluiden teruggekregen. Vooral het feit dat het ontspannend is en het gevolg dat de ongemakken of pijn verminderen. Hele mooie resultaten."
Hanneke Aksel