Webinar Magneet Massage - Magneetmassage

Wat is een magneetmassage?

magneetmassage blog artikelen

Een magneetmassage is DE oplossing om pijnvrij te masseren voor jou en je klant.
Tijdens het gratis webinar vertel ik je er alles over en kun je jouw vragen stellen 

templates voordelen klanten en masseurs 

Na acht jaar masseren kreeg ik pijn in mijn handen. Door vooral de bindweefselmassages waren mijn duimmuizen overbelast en begonnen mijn vingers artritus te vertonen. Mijn wereld stortte in. Mijn klanten helpen was niet leuk meer. Mijn afspraken verminderde en ook mijn inkomen. 
Wat nu? Alle opleidingen en investeringen voor niets? Er waren toen geen andere opleidingen gericht op de masseur zelf. 
Na een workshop hot-stone massage kwam ik op het idee om met de magneten te gaan masseren en zo is de Magneet Massage methode ontstaan. 

oplossing

 

details

prijsvergelijking