Online Magneet Massage Training - Magneetmassage

Magneet Massage - Online Training

magneetmassage

Leer onder leiding van de ontwikkelaar van de Magneet Massage Methode, Jeannette Bal, vanuit huis met magneten te masseren. 

Help je klanten beter met een magneetmassage. Ontspanning voor jou en jouw klanten. Kan zelfs met (jouw) pijnlijke handen of rugklachten gegeven worden. 

Sinds 2002 ben ik al Energetix adviseuze en werk ik als masseur. In 2008 kreeg ik last van mijn handen en kon ik niet meer masseren, tot ik de magneten ging gebruiken tijdens mijn massages. Mijn handen herstelden en mijn klanten profiteerden meer van een magneetmassage dan van een klassieke massage. 

Eindelijk heb ik de stap gezet, mijn kennis en vaardigheden online te delen. De online training geef mij de mogelijkheid, nog meer masseurs op te leiden. Het voordeel voor jou is, dat je het vanuit je eigen veilige omgeving en in je eigen tijd en eigen tempo kunt volgen.  Je krijgt veel inhoud en kan alles naar wens lezen of vaker terugkijken. 

Als je al magneetmasseur bent is dit een geweldige gelegenheid de lessen te herhalen en videos te ontvangen. 

Inhoud online Magneet Massage Training

         Programma

 • 4 x Webinar
 • 5 x Instructie video’s
 • Bestanden over de magneetmassage
 • Bestand over de massagemagneten


  3x Bonus

 • Toegang tot een besloten Facebookgroep met veel informatie
 • Plek om ervaringen te delen en vragen te stellen 
 • E-Book: “Leren masseren met magneten”

  Extra bonus

 • 30-minuten  Coachingsgesprek

Start-webinar 11 mei

Je leert een hele lichaamsmassage in delen op de blote huid met olie en over de kleding heen. Op een normale stoel en een massagetafel. 

Na aanmelding wordt je uitgenodigd voor de besloten facebook groep “Online Magneet Massage 11mei21” waar je alle informatie van de training kunt vinden. 

Aanmelden tot 9 mei zolang er plaats is.

magneet massage

De waarde van het programma en de bonussen zijn heel veel waard. Zou ik het willen betalen? Nee, daarom zou de verkoopprijs € 397,- zijn. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te laten genieten van de ontspannende werking van de magneten. Hiervoor heb ik jouw hulp nodig, want ik kan het niet alleen.   

Om de training in deze tijd voor iedereen toegankelijk te maken heb ik de prijs nog eens tijdelijk verlaagd.