Massage dag - iets voor jou? - Magneetmassage

Massage dag – iets voor jou?

Massage dag voor en door masseurs

Bekijk het eens op een andere manier ..
(wat vind je van een Massage dag najaar 2015?!)

anders bekeken
anders bekeken

Vul de vragenlijst via deze link in of lees eerst verder.

Het leven bestaat uit een aaneenschakeling van gebeurtenissen, soms verwacht, soms onverwacht.
Voor mij maakt dat het leven interessant.

Net toen ik besloten had de Paranormaal Alternatief beurs in Rijswijk niet meer te draaien omdat ik ook veel Magneet Massage workshops op zondagen geef en we 2x per jaar een Massage Vakbeurs hadden kreeg ik een telefoontje van Sooner Events (Massage vakbeurs in Hoevelaken).

De Massage vakbeurs die zij organiseerden in het voorjaar, was in 2014 verschoven naar september om Utrecht niet in de weg te zitten. Dit was door vele oorzaken geen succes.

Na veel overleg met standhouders werd er besloten de Massage Vakbeurs in hetzelfde weekend te organiseren als de Massage dagen in Utrecht.

Deze onverwachte wending had tot gevolg dat wij slechts 1x per jaar op een beurs onze Magneet Massage methode aan professionals kunnen laten zien en ervaren. Dus van 7 beurzen naar slechts 1 vakbeurs. Zoals altijd als er een deur sluit, gaat er andere weer open. Alleen wil ik niet wachten tot een deur open gaat, ik wil zelf een opening creëren.

Om bij te blijven in ons vak en om ons vak te promoten is het volgens mij belangrijk elkaar te ontmoeten. Masseurs onder elkaar, opleiders, verkopers van massage producten, enz. Tenslotte zijn we allemaal zelfstandige ondernemers, vaak met een praktijk waarin alleen de masseur zelf werkt en ontmoeten we niet zo vaak collega’s tenzij je naar een vakbeurs gaat of opleiding volgt. Vandaar mijn wens voor een Massage Dag.

Zou het dan niet leuk zijn om een Massage Dag te organiseren waarop we elkaar echt kunnen ontmoeten. Om ideeën op te kunnen doen, geïnspireerd te raken, spullen te kunnen kopen die we toch nodig hadden en nieuwe methodes of opleiders ontmoeten waar we eventueel iets willen gaan volgen.

Ik vroeg mijn klanten en collega masseurs na een beurs wat zij ervan vonden en vaak kreeg ik te horen dat ze het niet zo interessant vonden. Veel van hetzelfde, weinig producten te koop, kende het al enz. Wat zou ik als masseur zelf willen? Waar zou ik graag naar toe gaan? Waar heb ik behoefte aan? Dus als wij masseurs een Massage Dag organiseren wat wil jij dan?

Hiervoor heb ik een vragenlijst gemaakt, om inzicht te krijgen of er behoefte is aan een Massage Dag, in wat voor vorm, wat je wilt zien/ervaren, welke locatie enz.

Hoe meer massage collega’s dit invullen, hoe meer inzicht en hoe meer de Massage Dag naar behoefte zal worden georganiseerd.
Klik op deze link om jouw wensen kenbaar te maken!

STUUR DE VRAGENLIJST DOOR om zoveel mogelijk informatie te kunnen verzamelen zodat het echt ONZE (van jou, onze collega’s en ons) Massage Dag wordt ! Kopieer deze link !

Delen mag

Andere artikelen

Artikel in vakblad “Voet Vak”

Magneet Massage verscheen in diverse vakbladen. Dit artikel stond een paar jaar geleden in het vakblad “Voet Vak” gefotografeerd en geschreven door Lizet van Triet.

De keuze is reuze …

De keuze is reuze …. Er zijn tegenwoordig heel veel soorten massage-opleidingen te volgen. Waarom zou je eigenlijk nog een opleiding moeten volgen? En hoe

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x